Autor: Cenzolovka

Novi Sad
28.02.2018.
19:40 > 20:05
Nakon tužbe kojom osporava odluke generalnog direktora RTV o postojanju dva direktora programa RTV, Slobodan Arežina, dvostruko bivši direktor programa RTV, sada od suda traži i poništavanje odluke Upravnog odbora RTV o njegovom razrešenju, drugom po redu u protekle dve godine.
  • Zaštita

    01.03.2018 15:59
    @@ dijasporac
    U pravu si, koga god da izaberu na funkciju očejuje zaštitu da ga plaćamo svi mi doživotno.
    Jednom ga izabrali i više nema brige- doživotna apanaža o trošku budžetskih korisnika.
    Pitam se samo kada će se to promeniti, da i gradjanin dobiju zaštitu- da ne moraju kao pijavice da izdržavaju sve bivše, sadašnje i buduće funkcionere?
    Kada će ti "zaštićeni" svoje znanje i umeće da iznesu na tržište i žive od svog rada, a ne od budžetskih apanaža kad više nisu na funkciji?
  • deda

    01.03.2018 15:25
    a advokat bira oce li na bahame il kicbil
  • Državne jasle

    01.03.2018 14:43
    @ Gladius et anus
    Ovako je na platnom spisku svih nas, finasiramo ga iz budžeta i od nameta za taksu za "javni servis". Budžet naravno punimo svi mi plaćajući poreze.
    Razlika izmedju spiska PINKA i GRANDA i spiska javnog servisa gde je i Arežina je u tome što oni sa spiska PINKA i GRANDA moraju da očuvaju gledanost i rade po učinku ili dobijaju otkaz i ne koštaju gradjane NIŠTA, dok onima sa spiska javnog servisa plata ne zavisi od učinka i ne možeš ih otpustiti.Imaju pravo da sisaju okačeni o budžet do penzije tj o trošku svih nas.
  • Privatizacija

    01.03.2018 14:37
    Privatizovati i RTS i RTV , pa neka zaposlene bira, razrešava i plaća privatni vlasnik.
    Gradjanima ne treba "javni servis" da plaćaju namet od 150 dinara mesečno. Informišu se besplatno preko interneta i privatnih televizija koje ne moraju da finasiraju.
    Privatizacija, pa neka "sposobne" novinare, direktore i urednike progama bira privatni vlasnik.
    Primaju enormne plate o trošku budžeta i nameta za tv taksu, a pola radnog vremena provedu po kafićima na SPENSU .
    Prošetajte slobodno, videćete ih ,svaki radni dan su tamo . Kafenišu o našem trošku.
  • Gladius et anus

    01.03.2018 12:03
    Maximus
    Да нешто вреди био би на платном списку Пинка или Гранда
  • @dijasporac

    01.03.2018 09:10
    Postoji neka vrsta zastite cak i u Srbiji kada Vas izaberu i postave na funkciju na osnovu konkursa a onda smene bez postovanja Zakona.
  • Krle

    01.03.2018 08:53
    Mnogo nas je tužilo RTV, ranije RTS, pa nikoga to nije zanimalo. Ne mislim da je Arežina zaslužio toliku medijsku pažnju.
  • sunny

    01.03.2018 08:11
    e bas neću
    neću ni kako ja hoću
  • Lenka

    01.03.2018 08:04
    Smešno
    Ovaj Arežina misli da može da se nosi sa državom?
    Na čemu je on?
    To što se izjašnjava kao Crnogorac ne garantuje mu rukovodeće mesto ni u Crnoj Gori, a kamoli u Srbiji i Novom Sadu, odnosno AP Vojvodini.

    Doveli su te žuti na nameštenom konkursu, pa si sad anajuren i to je to.
    Žali se onim koji su te tu mimo bilo kakve struke za rukovodioca.
  • dijasporac

    28.02.2018 22:07
    Cek, jel' u danasnjoj Srbiji zagarantovano radno mesto pa poslodavac ne sme da smeni zaposlenog ni zbog kakvih razloga? Sinovci, bez obzira na politicke stavove i nesimpatije ka vlastima, preskocice vas i Albanija ako imate takve nakaradne zakone. A covek je do boli tragikomican, ako si brate sposoban novinar (a radno mesto na koje se dodje preko partije svakako nije dokaz da je neko sposoban u struci) nadji drugi posao, kako ti se ne gadi da imas posla sa olosem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna